Husk at opdatere GPS’en 2

Der er netop kommet en ny kortopdatering til GPS-enheden i den første generation af VW Up!, Skoda Citigo og Seat Mii. Se her, hvordan du henter den og opdaterer din navigationsenhed i bilen.

Hvis du har købt adgang til kortopdateringer hos Navigon eller Garmin, bruger du blot Fresh-softwaren til at hente kortopdateringen. Den nyeste version hedder Q2/2017 og er nummer to i rækken af de 4 årlige kortopdateringer som udsendes.

Har man ikke købt adgang til kortopdateringer og kan man ikke retfærdiggøre at bruge en formue på at holde en navigationsenhed kørende, når den allerede da den var ny, var forældet, så findes der alternative måder at holde kortet på sin GPS opdateret på.

Jeg vil ikke her opfordre til at hente kortopdateringer ad omveje, men er man fingernem, kan man hurtigt finde hjælp på Google. Søgninger som “freshmaps europe q2/2017” er et skridt på vejen. Se også denne blog, der går mere i detaljer.

2 thoughts on “Husk at opdatere GPS’en

 1. Svar Mads-Peter sep 10,2017 18:52

  Hej
  Hvor er linket hvor det vises hvordan man kopierer filerne over på selve Navigon-enheden?

  De filer jeg har downloadet ligger i andre mapper end dem der ligger på enheden

  Mads-Peter

 2. Svar Mathias okt 7,2017 12:15

  Talestyringen forsvinder når jeg opdaterer?

  Er der nogle der kan forklare mig, hvorfor funktionen talestyring forsvinder når jeg opdater min Navigon. Jeg har i skrivende stund Q3 2017. Kortfunktionen virker upåklageligt, men ved opdateringen har jeg mistet muligheden for talestyring. (bemærk, jeg har forsøgt i indstillingerne, men selve funktionen findes ikke i valgmulighederne længere)

  På forhånd tak!

Leave a Reply