Android 2.3.3 på Samsung Galaxy S

Endnu en lækket rom fra Samsung har ramt internettet og minsandten om det ikke er Android 2.2.3. Læs mere om rommen her og om hvordan du får Android 2.3.3 på din Samsung Galaxy S.

Samsung overrasker virkelig for tiden. Men dette manglede da også bare, oven på de enorme fejl de lavede med Galaxy S-telefonen i starten og gjorde det til en nødvendig at ændre filsystem på visse partioner for at undgå det famøse lag.

JV1 hed den første firmware rom fra Samsung, som var baseret på Android 2.3.x. Nu er JVK blevet lækket og den er såmænd baseret på 2.3.3 – Det er rart at se Samsung være up-to-date.

Den nye rom fra Samsung, JVK, skulle både være hurtig og fejlfri. Der er også allerede et root ude samt Doc har smidt den i sit romkitchen (se links sidst i indlægget).

Her får du en guide til hvordan du får flashet den nye Android 2.3.3 rom fra Samsung på din Galaxy S GT-i9000 mobiltelefon.

1. Download rom’en: Med bootloaderuden bootloader.
2. Rom’en skal flashes i Odin (hvilken version er underordnet)
3. Start Odin op og genstart telefonen i download-mode
4. Tilslut telefonen til computeren og når Odin viser klar, flasher du rom’en m. PDA og CSC

Det er ikke nødvendigt at sætte kryds ved re-partition, med mindre du har rodet med partitioner, lagfix som ikke er deaktiveret eller eks. har CyanogenMod på telefonen.

Når telefonen er kørende med Android 2.3.3, kan root hentes i dette indlæg (hos xda).

Kilde: xda (Ramad)

Links:

Docs romkitchen med JVK
DH2311’s “Turbo Ginger”-rom
GingerCriskelo-rom

God fornøjelse 🙂

3 meninger om “Android 2.3.3 på Samsung Galaxy S”

  1. Hey 🙂 jeg har den første Galaxy og er rigtig glad for den men kører stadig m 2.1 versionen, da den ikke vil opdaterer når jeg tilslutter den Kies. Den skriver simpelthen at der ikke er noget software på tlf. Under “Indstllinger” er der heller ikke en “knap” hvor den selv kan lave softwareopdatering… Jeg er langt fra it stærk så håber i har et godt råd.
    Skal den sendes til rep el? Jeg har ringet til Samsung Support og de er ikke til nogen hjælp….og jeg er ret træt af at have en tlf jeg ikke får det optimale ud af.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *