Gingerbread frigivet til Samsung Galaxy S

Eller nej, for det blev hurtigt trukket tilbage igen af Google. Ja, du læste rigtigt: Google! Der er angiveligt en mindre kamerafejl som skal rettes før de udsender opdateringen igen. Der er dog ingen medlemmer på XDA som har været i stand til at udløse denne “mindre fejl”, så spekulationerne er mange.

Samsungs officielle Android 2.3 (Gingerbread) ROM hed JVB og var næsten identisk med den lækkede JVK (samme fejl, m.v.). Der var derfor en bred skuffelse over denne ROM og en masse forventninger der blev manet til jorden, da den officielt blev udgivet med de samme fejl og mangler som den lækkede Gingerbread-ROM havde. Bl.a. at baggrundslyset i touch-knapperne lyser konstant, hvilket er en deal-breaker for mig.

Her tænker du på “Gingerbread frigivet til Samsung Galaxy S”

  1. Hej,

    Min galaxy lider pænt meget af berygtet lag. Afhjælper de nye rom’s det? Jeg har fuldt lidt med på din side og bogmærket 2.3.3 guiden, men så læster jeg at det virker som om de nye rom er fyldt med fejl?

    Hvilken kan du så anbefale til samsung galaxy s ? Gerne link til din guide som du bare syntes lige er sagen.

    btw tak for en fed side. Fedt andre er vildt med galaxy s. Jeg lever med lag og vil egentlig skifte men kan ikke finde nogen mobil der er på højde med denne med android. (udover galaxy s 2 som jeg venter spændt på)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *