Anmeldelse af Samsung Galaxy S II i9100

Så fik jeg min Samsung Galaxy S II i9100 i går. TDC-butikken i Skanderborg ringede til mig om eftermiddagen og sagde at de havde et eksemplar til mig. Tiden var knap, hvis jeg skulle nå at have den samme dag, så jeg pakkede hurtigt hunden og mine ting, startede bilen og kørte til Skanderborg for at hente den. Jeg farede selvfølgelig vild i Skanderborg, men nåede ind i butikken 2 minutter før de lukkede.

Mit første indtryk af telefonen er helt i top. Skærmen er endnu bedre end på min gamle Samsung Galaxy S i1900, som ellers også var suveræn! Det har hjulpet meget at der er 50% færre subpixels – ikoner og grafik er ikke længere så grumset og farverne er mere rene i det.

Selve telefonen er en smule vanskelig at holde på. Jeg synes at den fedter rundt i min hånd, men det problem bliver løst så snart mine silikone etuier kommer fra den 3. verden.

Hastigheden er i top. Den er lige en tand hurtigere end forgængeren – det mærkes tydeligt. Nu var jeg jo vant til CyanogenMod og hastighedsforskellen er derfor ikke så stor igen, men i forhold til Samsungs egen modificerede udgave af Android.

Opdateres…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *