Autohuset Glostrup løber fra deres ansvar

Det er efterhånden ingen hemmelighed at trillingerne fra Volkswagen, Skoda og SEAT, har seriøse problemer med bremseskiver, der bliver skæve før tid. Også undertegnede oplevede at nedbremsningen blev ujævn efter have tilbagelagt blot 15.000 km i den stadig sprit-nye bil.

Når man for under et år siden har betalt op mod 140.000 kroner for en bil og tilmed har betalt ekstra for en udvidet garantiperiode, forventer man selvfølgelig at noget så bizart som det at få skæve skivebremser efter blot at have kørt 15.000 km i sin nye bil, er omfattet af garantidækningen. Men nej, det er tilsyneladende ikke tilfældet.

Forhandlere løber fra ansvaret

Efter en kort dialog med Autohuset Glostrup, hvor jeg har købt bilen, kan jeg forstå at man her kun vil udskifte de skæve bremseskiver på garantien, hvis bilen har kørt under 10.000 km. Dette havde jeg godt nok hørt fra andre, der havde fået samme besked fra deres forhandler, men jeg blev alligevel svært utilfreds.

For mig at se, er det at løbe fra sit ansvar som bilforhandler. Et ansvar, man selvsagt må leve op til, når man nu engang har valgt at forhandle fabriksnye biler.

Et udbredt fænomen

Som nævnt øverst, er der tale om en udbredt fejl. I Danmarks største Facebook-gruppe for ejere af hhv. VW Up!, Skoda Citigo og SEAT Mii, er det langt fra et ukendt fænomen. Her er også en generel utilfredshed med forhandlernes manglende vilje til at afhjælpe problemet. Bilens bremseskiver er en sliddel, men at de skulle blive skæve efter så kort tid, er uhørt.

Det skal siges at forhandlerne kan være underlagt krav og regler fra importøren.

5 meninger om “Autohuset Glostrup løber fra deres ansvar”

 1. Hej Titan
  Jeg også et issue med Autohuset Glostrup og værkstedet fra i sidste uge.
  Vil gerne høre lidt mere om din erfaring og dialog med Christian N, der også er kommet ind over vores sag.
  Super hvis du kan skrive til min email (indtastet ovenfor) her i weekenden, da jeg har nogle spg jeg ikke vil ind på her.

 2. Jeg snakkede med en Seat forhandler idag ang. skæve skiver – deres forklaring var, at boltene har været spændt for hårdt (over 110nm)

  Navet, hvorved lejer og ophæng er monteret, er af en noget svagere kvalitet, end de lidt dyrere biler, og derfor døjer Ibiza, Polo m.fl. ikke at samme problematik.

 3. Hej Titan
  Du har en fin oversigt over service-priser hos forskellige forhandlere.
  Har du også viden om hvad man skal forvente at betale for at få skiftet forbremser + skiver på en Skoda Citigo. Dvs. hvad der toppen af range og bunden af range

  1. Hej Alex
   Tak for det. Jeg ved ikke, hvad du skal forvente at betale for sådan en omgang her i København. Men jeg ved, at hvis du tager til Sønderjylland, kan du få det gjort for ca. 2.400,- kr. og til den pris transporten nok også tjent ind. Indkøb i Tyskland kan du så også få foretaget ved samme lejlighed 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *