D-Link kommer med TV tuner til Android

Godt nyt til alle med en Android enhed, hvad enten det er en smartphone, tablet eller lign. D-Link har annonceret en en simpel TV tuner, der sættes i USB-porten og fungerer vha. en app fra Google Play.

I princippet betyder det, at der nu kan ses digitalt TV på din Android enhed, uanset hvor du er, uden det helt store setup. Faktisk blot med den lille DVB-T tuner fra D-Link.

D-Link’s TV tuner får strøm fra enhedens USB-port. Det eneste man må leve med, er den lille antenne, der sættes fast den anden ende af donglen. Antennen minder størrelsesmæssigt om et lille snørebånd. Se evt. billederne.

Af smarte funktioner kan det bl.a. nævnes, at der også er mulighed for at optage TV-programmer på sin Android-enhed, via applikationen fra D-Link, elektronisk programguide (EPG), mulighed for at pause live-TV, automatisk kanalsøgning, planlægning af TV-optagelser, m.m.

TV-tuneren fra D-Link, er som sagt en DVB-T tuner, som derved fungerer i Danmark og langt det meste af Europa. Altså er der også TV til den europæiske kør-selv-ferie.

Man kan naturligvis streame TV til sin Android enhed via DR’s Android-app, men her skal man benytte sig af sin dataforbindelse. Dette kan blive meget dyrt, hvis man er i udlandet. Derudover når man hurtigt sit forbrugsloft, hvis man har sådan et.

Jeg fandt en “kinøjser”-dongle, der angiveligt også skulle fungere som en DVB-T tuner. Jeg var dog ikke i stand til at finde nogle anmeldelser af den, men den kan ses her.

Se mere på D-Link’s hjemmeside.

Her tænker du på “D-Link kommer med TV tuner til Android”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *