eBay – Gør et kup!

Der er rigtig mange der ikke ved det, men der er faktisk mange penge at spare ved at købe bestemte ting via eBay. Etuier til mobiltelefonen får man nærmest smidt i hovedet og udvalget er enormt.

Sammenlignet med priserne i en alm. telebutik, kan der nemt spares op mod 100 pct. og ofte også mere. Dog skal man lige være opmærksom på visse ting, men det er også dét.

Det første jeg bestilte til min Samsung Galaxy S, var et silikone etui. Det kostede mig ca. 7,- kroner inkl. fragt. Et etui af samme slags, til samme model, koster dags dato 59,- kr. hos MyTrendyPhone.dk og tendensen er den samme på andre webshops. Sidstnævnte pris er tilmed eksl. fragten, som koster 24,- kroner.

Det gælder også de små tasker af kunstlæder, hardcases (bagcover af plast) og ekstra tilbehør i form af oplader, batteri, osv. Det hele kan fås langt billigere på eBay og fragten koster en slik.

Pas på med tolden! Jeg mener ikke at en vares værdi må overstige 80,- kroner, hvis den ikke skal fortoldes. Disse regler gælder dog ikke hvis du får tilsendt varen fra et EU-land. Ofte angiver afsenderen et beløb på pakken som passer med det, du som køber, maksimalt må købe for. Det kan derfor godt betale sig at få sendt pakker separat 🙂

3 meninger om “eBay – Gør et kup!”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *