En bedre sommer med den mobile hængekøje

Det er blevet sommer i Danmark, solen skinner og fuglene synger. Er man så heldig at have en altan, have eller terrasse, kan man med fordel nyde solen dér. Bl.a. i form af læsning, et glas kold limonade med isterninger, radioen der kører i baggrunden – life is good! Men hvad er det der mangler for at gøre den sommerlige oplevelse fuldendt og nyde solen som kun en liebhaver ville gøre det? Jeg har svaret: Den mobile hængekøje.

Det er da fint at ligge på et tæppe, men det kommer ikke tilnærmelsesvist tæt på at ligge i en hængekøje. Følelsen af at være på ferie i sin egen have, terrasse eller altan.

Jeg har tilbragt de sidste 3 eftermiddage i køjen, med et glas Faxe Kondi og tilhørende isterninger, en bog og P3 i radioen. Livet føles SÅ godt! Det har resulteret i en lettere solskoldning i ansigtet, men det er prisen man må betale for the good life!

Selve produktet er også i orden. Hængekøjen kommer i en aflang taske som er nem at transportere rundt. Den foldes ud på 1 minut og er dernæst klar til en eftermiddag el. aften i solen.

Man skal passe på med at falde i søvn i køjen, da man risikerer at vågne på jorden.

Køjen er af nylon og føles robust. Hængekøjen er angivet til en maks. vægt på 110 kilo, så hold igen med colaerne 🙂

Hængekøjen kan købes hos CoolStuff som i øvrigt har tonsvis af andre sjove og spændende gadgets også.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *