Årets gaveide: Giv en ged

Den perfekte gave til ham eller hende som har alt. Slut med at gå og tænke over hvad i alverden du skal give til den trælse person der blot ønsker sig penge, parfume eller tøj og som har alt. Giv en ged! Det er en speciel gave der også tidligere ved juletid har været utrolig populær, og det er ikke uden grund! Det koster 250,- kroner at give en ged. Læs mere her!

3 meninger om “Årets gaveide: Giv en ged”

  1. Hej Titanen – kunne ikke lige finde din kontaktinfo, så skriver lige her… – jeg var lige inde i dit linkkatalog for at tilmelde en side. Der står at beskrivelsen min. skal være (var det ikke 200?). Men jeg kan MAX lave 200 anslag i feltet. Det er sikkert derfor så mange laver beskrivelsen for kort – jeg blev i hvert fald tvunget til at gøre min kortere for at få den godkendt.

  2. Rigtig god ide som støtter et god formål. Desværre ser jeg den først nu efter jul, men det bliver helt sikkert gemt til en fødselsdag 🙂

  3. Du kunne jo også give ham eller hende en fælles-gave som f.eks. en SPA-weekend – hvis du selv er varm på idéen. I værste tilfælde kunne du tage alene af sted og lade dig forkæle (thihi).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *