Google Nexus 10

Jeg kan huske da man i tidernes morgen annoncerede den første iPad. Jeg syntes at det var noget pjat, for hvad skulle man bruge den til? Nu har jeg altså selv fået en tablet og det er ikke en iPad, men derimod en Google Nexus 10 (produceret af Samsung).

Nexus 10 er mere eller mindre umulig at opstøve i Danmark, hvis man altså ikke vil betale en formue. Jeg begav mig derfor ud i noget af en proces, for at få fingrene i den. En tysk proxy og tysk postadresse var hvad der skulle til, for at få sendt tablet’en til min danske adresse. Årsagen er, at Google pt. ikke sælger den i Danmark, og nok heller ikke kommer til det. Man kan i øvrigt også købe en Nexus 4 vha. samme fremgangsmetode og på den måde spare ca. 1000,- kroner.

Jeg har i forvejen en netbook med samme skærmstørrelse, som min Nexus 10. Dette har bl.a. været årsag til, at jeg ikke har set nogen grund til at anskaffe mig en tablet. Det er faktisk første gang, i forbindelse med at jeg skriver dette indlæg, at jeg bruger min netbook frem for min tablet. Men ellers klarer jeg langt de fleste opgaver på min Google Nexus 10.

Det eneste der irriterer mig lidt, er at skærmen har light bleeding. Det er et ret udbredt problem, som ingen vist kan se sig helt fri for med den konkrete model. Jeg kan godt leve med det – men her er endnu en årsag til, at jeg sværger til OLED 🙂

Her tænker du på “Google Nexus 10”

  1. Hej, kan du forklare processen i flere detaljer? Og hvad blev den samlede pris? Overvejer selv at købe en på den måde eller på ebay uk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *