Info omkring optagelse i linkkataloget

Jeg har netop siddet og brugt et kvarter på at rydde op i tilmeldelserne af links i mit link katalog. Resultatet blev at kun ca. 20 pct. blev optaget. De resterende blev afvist på baggrund af for kort beskrivelse, ikke-unikke tekster – jeg bruger google til at tjekke op på hvor vidt folk skriver en unik beskrivelse, hvilket er et krav fra min side af og de sidste var sider af for lav kvalitet (reklamefælder, o.l.). Derfor må jeg nok hellere lave et konkret regelsæt.

Linktitel skal være i overensstemmelse med sidens indhold, unik og maks. 60 tegn.
Linkbeskrivelsen skal ligeledes være unik og på mindst 250 tegn.
HUSK at være i den kategori du ønsker din side, når du trykker “Tilføj et link”.

Gå til link kataloget.

15 meninger om “Info omkring optagelse i linkkataloget”

 1. Har lige tilmeldt mig kataloget, men har rettet mig efter det du har skrevet når man tilmelder sig, nemlig at beskrivelsen skal være mellem 50 og 100 tegn. Jeg ser først nu at du forlanger 120. Mon ikke det er derfor at mange har lavet for korte beskrivelser? jeg har ihvertfald lige begået den fejl.

 2. Hej Morten,

  Det er rettet nu. Tak for det!
  Har ændret det således at der nu kræves 250 tegn – det kommer forhåbentlig alle parter til gavn.

 3. Hejsa,
  Jeg har lige oprettet link og kan se at der min. skal være 250 tegn i beskrivelsen. Jeg kunne slet ikke få lov til at skrive så meget? Der kunne kun stå lidt mere end det jeg har skrevet nu.

  Tak.

 4. jeg kan heller ikke få lov til at skrive 250 tegn i beskrivelsen, jeg har røvet både i firefox og exploreren

  skriv venligst til mig når fejlen er rettet

 5. Bare et forslag, at det måske vil være godt at der stod hvor mange tegn man har skrevet da man ellers ikke ved det(kun hvis man har skrevet den i word i forvejen).

 6. Hej, jeg har også forsøgt at få det til, men jeg kan altså ikke få plads til mere end 187 tegn i beskrivelsen, hvor du forlanger mindst 250 tegn. Jeg er nybegynder med linkbuilding og det er så ærgeligt at sidde og bruge så meget tid på en unik beskrivelse til en side, når man ikke kan få det til at blive godtaget aligevel. Hvad gør jeg forkert ???
  Mvh. Eva

 7. Hej. Har netop tilmeldt vores webshop til jeres katalog. Har skrevet så meget jeg kunne i beskrivelse, så håber det passer med de 250 tegn 🙂

 8. Hej. Jeg har netop tilføjet vores blog samt hjemmeside til link kataloget, men havde ikke fanget den del med at jeg skulle være i den relevante kategori. Hvis vores websites bliver optaget skal de ligge i henholdvis “Hjemmesider” og “Blogs” ville jeg mene.

  Mvh. Jesper Hansen
  Natur-Energi – Danmarks grønne elselskab

 9. Hej..

  Jeg kan se, at der ligger nogle gamle indlæg omkring længden af beskrivelsen. Jeg kan ikke få lov til at sætte hele min tekst ind – den tager kun de to første linjer med, og derefter får jeg fejlmelding på for kort tekst.

  Er det noget, der bliver rettet?

  Mvh. Kirstine

 10. Hej alle, jeg ved egentlig ikke hvor kataloget er blevet af. Noget tyder på at databasen er blevet tømt, hvilket ikke er noget jeg selv har gjort. Om det så er min udbyder eller en helt tredje, skal jeg ikke gøre mig klog på. Bruger man stadig link kataloger, eller er tiden løbet fra os? 🙂

 11. JustCleaners er fremtidens renseri og vaskeri, hvor du laver en bestilling online på et øjeblik via web eller app, og så klarer JustCleaners al besværet. Med denne service behøver du ikke længere at spilde tid på at tage på dit lokale renseri og vaskeri i eller udenfor arbejdstid, da du blot kan bestille afhentning og levering, når du har tid.

  Dit online renseri og vaskeri – JustCleaners
  http://www.just-cleaners.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *