Jeg prøvede Ice Cream Sandwich på min Galaxy S II i går

Jeg har siden Ice Cream Sandwich kildekoden blev frigivet af Google, fulgt udviklingen på XDA med stor spænding. I går tænkte jeg så at det var på tide at prøve Ice Cream Sandwich på min egen Samsung Galaxy S II, selv om der er en del funktioner der stadig ikke virker. Jeg tog en backup af min nuværende ROM og fik flashet Android 4.01 (Ice Cream Sandwich).

Det hele foreløb faktisk helt og aldeles smertefrit. Min Galaxy S II startede op i første forsøg og jeg kunne efter i alt 5-10 minutter, lege med den nye Android version på min telefon. Jeg må sige at der er sket en hel del. Opstartsguiden som man får vist ved første opstart, er gjort langt mere “børnevenlig” – og det er jo dét forbrugeren kan lide.

Menuen for indstillinger er blevet moderniseret og er nu en smule sjovere at betjene samt gennemse. Man kan se en specifik oversigt over hvor meget data telefonen har forbrugt indenfor en given periode – en funktion der efter min mening har manglet fra starten af og som man var nød til at bruge 3. parts applikationer for at få. Men nu er den her!

Det er generelt at brugerfladen har fået et løft i Android 4.xx, som efterhånden må siges at være blevet voksen 🙂

Læs mere om Ice Cream Sandwich her.

3 meninger om “Jeg prøvede Ice Cream Sandwich på min Galaxy S II i går”

  1. Hvad for nogle funktioner er det der ikke virker? Har selv en Galaxy S2 og kan ikke vente til ice cream sandwich, men vil ikke til at rode med det hvis det ikke virker ordentlig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *