Link Bubble – En ny måde at browse på

Når man færdes på sociale medier, så som Facebook, ender man ofte med at klikke på links til eksterne websider. Når man klikker på disse, er man dermed også tvangsindlagt til at vente på at browseren bliver færdig med at indlæse dem, før man kan lukke ned og komme videre i den rutineprægede gennemgang af ligegyldige opslag. Dette problem løser Link Bubble, én gang for alle.

Link Bubble skærmbillede

På computeren kan man åbne links i nye faneblade. Det er smart, for så kan man blive færdig med det man er i gang med og undgå at spilde tiden på at den nyåbnede webside bliver indlæst. Er man derimod på Facebook via app’en, er det en anden sag. Her åbnes links med det samme og man er tvangsindlagt til at vente til siden er færdigindlæst.

Men det er fortid nu. Med Bubble Link opstår der blot en lille boble på skærmen, når der trykkes på et link. Boblen indikerer, at siden er ved at blive indlæst og efterfølgende at den er færdigindlæst. Man kan trykke på flere links og gennemgå dem når man lyster. Boblen forsvinder først, når man selv fjerner den. Boblen minder til forveksling om “chathovederne” Facebook Messenger-applikationen. Her tjener den blot et reelt formål.

Bubble Link fungerer til alle applikationer, hvor der kan trykkes på links til eksterne websider. Bl.a. Instagram, WhatsApp, Facebook Messenger, Besked-applikationen i Android, osv.

Link Bubble kan hentes på Google Play og fås både i en gratis version og betalingsversion.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *