Ny kortopdatering klar til Maps + More: Q1/2015

Navigon/Garmin har netop sendt en ny kortopdatering på gaden, Q1/2015. Navigon sender sædvanligvis 4 kortopdateringer ud om året – hvert kvartal. Se her, hvordan du opdaterer din Maps + More enhed.

Selv om Navigon blev opkøbt af Garmin og navigationsenheden i VW up’en også gennemgik en udskiftning fra Navigon til Garmin, er det altså stadig Navigon der lægger navn til kortopdateringerne. Kortet er kompatibelt med både Navigon- og Garmin-enheden.

For hjælp til opdatering af enheden vha. Navigon eller Garmin Fresh, se her. Er du for nærig til at betale i dyre domme for kortopdateringer fra Navigon, er det også muligt at hente den nye kortopdatering som torrent. Dette kræver blot en enkelt søgning på Google (Hint: “Navigon Europe Q1/2015 Fresh Maps MN7 & MN8”).

God fornøjelse.

3 meninger om “Ny kortopdatering klar til Maps + More: Q1/2015”

 1. Hej Titan.

  Kan / vil du ikke sende et link til Navigon Europe Q1/2015 Fresh Maps MN7 & MN8, jeg kan kun finde frem til polske sider hvor det ligget men fåståe sgu ikke meget af hvad der står.

  Vh.

  Morten Frydenlund

 2. Hej alle

  Er der nogen, som kan få det til at virke? Jeg har hentet Q3 for 2015, men uanset, hvordan og hvorhen jeg kopierer kan jeg ikke få det til at virke. Jeg har søgt en del på nettet uden held.

  Mvh. Kasper

  1. Har ikke prøvet Q3 endnu (har ikke kunne finde den) men Q2 virker uden problemer, vender tilbage når jeg får fat i Q3 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *