På udkig efter et billigt videokamera?

Er du på udkig efter et billigt video kamera til at optage dine ture på motorcyklen, i bilen eller af mormor der prutter ved julebordet?

Små videokameraer er efterhånden blevet hvermandseje. Priserne er da også dernede, hvor de fleste kan få et lille kamera uden at vælte budgettet. Men, men, men.. Der er altså stadig mange penge at spare. Her får du nogle eksempler på hvordan du kan spare mange penge på et kompakt videokamera og også eksempler på prisvenlige kameraer til at montere på hjelmen, motorcyklen, osv.

Vooni Actionkamera
Vooni er et firma der køber en røvfuld billige produkter og navngiver dem. Dette kommer dig til fordel, da du derfor kan købe det identiske produkt til under den halve pris.

På Coolstuff.dk kan man eks. købe et Vooni Actionkamera til 999,- kroner plus fragt på 35 kroner. Action kameraet kan optage i HD og har en vidvinkel-linse, så måske er prisen slet ikke så tosset, eller er den?

På eBay kan man på under 15 sekunder finde det selv samme kamera, men blot til ca. 550,- kroner inkl.fragt. Det er altså en besparelse på næsten 500,- kroner. Man kan dog være uheldig at varen bliver taget i tolden, men selv herefter vil der være en betydelig fortjeneste. Det er i øvrigt uhyre sjældent at tolden tager små pakker fra den 3. verden, når det blot er en “gave” 🙂

Billigere alternativer
Der findes også langt billigere video kameraer, end action kameraet fra Vooni og dets anonyme broder på eBay.


150 kroner – VGA, 30 fps


290 kroner – VGA, 30 fps (med masser af tilbehør)

Der findes også endnu billigere videokameraer på eBay, så tag et smut forbi og kig. Det koster stort set ingenting at udødeligegøre dig selv på film 🙂

Her tænker du på “På udkig efter et billigt videokamera?”

  1. Pingback: Anonym

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *