Poker på nettet

På trods af at jeg havde svoret aldrig at prøve kræfter med poker på nettet, gav jeg det for nylig en chancen, og guess what, det er skide sjovt! Det umiddelbare problem er de mange pokersites, som gør det en smule uoverskueligt at påbegynde en karriere som fritids pokerspiller på nettet.

I den forbindelse faldt jeg over en side, som jeg fandt nyttig. Dermed ikke sagt at det er verdens bedste, for den “gjorde det for mig” og jeg har derfor ikke haft behov for at lave en større research på sider der tilbyder en lignende service.

Siden, Pokerlistings, gør det overskueligt at finde den pokerside der opfylder dine behov. Der er anmeldelser, toplister over de sider der gør sig bedst blandt spillerne og meget mere. Som en ekstra bonus ved siden, får man den højeste sign-up pokerbonus hvis man finder en side igennem Pokerlistings.

Så hvis du, ligesom jeg gjorde, sidder med en pokerspiller i maven og gerne vil prøve det af på nettet, så giv det en chance. Du er mere end velkommen til at skrive en kommentar hertil, hvis du har erfaringer du vil dele ud af eller har spørgsmål 🙂

Her tænker du på “Poker på nettet”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *