Popcorn Hour A-300

Min udtjente Popcorn Hour A-110 trængte til en udskiftning, og valget faldt på A-300. Det betød nogle timers læsning, da opsætningen af YAMJ (film jukeboxen) var anderledes og ikke længere HTML-baseret, men derimod flash-baseret. Hvad har jeg fået ud af at opgradere og hvordan er A-300 i forhold til A-110? Det får du svar på her.

Popcorn Hour A-300 har ud over din tekniske forbedringer, som jeg ikke vil kede dig med her, fået et løft i hastigheden af betjeningen på skærmen. Dette var yderst tiltrængt, da det godt kunne tage irriterende lang tid at blade film igennem på den gamle Popcorn Hour-maskine. Derudover er det YAMJ skin jeg bruger nu, flash-baseret. Det vil sige at oplevelsen er mere fancy, da der er animatinoer og en bedre grafisk integration af lækre detaljer.

En anden rigtig lækker funktion, somm jeg virkelig savnede på min A-110, var muligheden for at en film automatisk blev markeret som værende set, når den var set. Hvorfor? Både fordi man så kan nøjes med at blade usete film igennem, men også i tilfælde af at man simpelthen er i tvivl. – og tro mig, det hænder, når man har ca. 1000 film 🙂
Det fungerer således, at når jeg har set 90 pct. af en film, bliver den automatisk markeret som værende set. Endvidere kan jeg på en hjemmeside, se hvilke serier og film jeg har set, samt hvornår næste afsnit af den serie jeg har set, bliver vist på amerikansk TV (og dermed kommer på nettet).

I min jukebox (YAMJ), henter den nu også informationer om de skuespillere der medvirker i mine film. Dvs. at jeg kan gå ind på en skuespiller, se en biografi, mm. samt hvilke film skuespilleren har medvirket i – altså ud af de film, som jeg har liggende lokalt på mine harddiske. Rigtig smart!

Det er nogle af de nye funktioner, som har gjort mit liv lidt lettere, når det kommer til hjemmebiografen.

Mit setup er således, at der pt. er 1 intern 3 TB hdd, 2 eksterne hdd tilsluttet via USB-hub og 2 usb-sticks hvoraf det ene gemmer på de mange tusinde jukebox-filer. Det er smart at gemme jukebox’en på en usb-stick, da filerne dermed nemmere kan tilgås, samt at den ikke behøver at “vække” en hdd, blot fordi man bladrer rundt i sine film.

Her tænker du på “Popcorn Hour A-300”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *