Sådan rooter du Samsung Galaxy S II i9100

Jeg har netop rooted min nye Samsung Galaxy S II og fortæller her hvordan man gør og hvilke fordele man får ved at roote sin Galaxy S i9100.

Jeg går i denne lille guide ud fra at du på forhånd er lidt inde i det tekniske, så hvis der er begreber du ikke forstår, vil jeg anbefale dig at læse lidt op på stoffet, før du går i gang med at roote din Galaxy S II.

Download flg. zip-fil. Den indeholder alt hvad du skal bruge.

– Gå ind under Indstillinger > Programmer > Udvikling og sæt kryds ved USB debugging
– Genstart telefonen i Download-mode
– Åbn Odin (vedlagt i zip-filen) og tilslut telefonen til computeren via USB.
– Tryk på PDA og vælg “XWKDD_insecure.tar”
– Sørg for at det kun er “Auto reboot” og “F. Reset Time” der er afkrydset
– Flash den nye kerne.

– Når telefonen er færdig og genstartet, åbner du SuperOneClick og trykker på root.

– Du gentager nu den første procedure, men flasher blot I9100XWKE2_Kernel.tar i stedet. Dette giver dig den oprindelige kerne tilbage, bare med root.

Husk at installere BusyBox og SuperUser (fra marked).

God fornøjelse og god lørdag 🙂

23 meninger om “Sådan rooter du Samsung Galaxy S II i9100”

 1. Cool guide, det virker!!

  Har du opgraderet til den nye I9100XWKE7 firmware, eller kan man slet ikke det før der kommer en “dansk”?

 2. Hejsa. 🙂
  Jeg kører selv med KE7 og det fungerer helt fint – også på dansk. Root-proceduren er den samme. Jeg kan smide et link til KE7 stock kernel hvis det er.

  Go søndag

 3. Hej igen og tak for hurtigt svar.. Du må rigtig gerne smide et link til den KE7 stock, jeg har hentet noget, I9100XWKE7_I9100XXKE4_I9100XEUKD1.tar (533MB), men undrede mig dels over at den var meget større end filen fra din pakke og også over at den hed noget med UK… Send gerne til mail hvis du hellere vil det. /m

 4. Kan du ikke smide et link til mig også? Jeg kunne godt tænke mig at få opdateret min sgs2 (fra 3) da deres firmware er noget skrammel. Kan jeg ikke update uden at roote? Det synes jeg at jeg har læst et sted? Kan det passe?

 5. Jeg skal lige forstå det helt korrekt.
  Min telefon siger efter opdatering via Kiess PDA: KF3 PHONE: KE7 CSC: KF1 (NEE)

  Jeg vil gerne roote den, mener du så at du flasher med en KE7 som PDA? Der findes også en KF3 til PDA, det er vel mere korrekt at benytte den i de nordiske lande eftersom den via Kiess oplyses til at benytte KF3.

  Jeg synes det virker lidt forvirrende. Håber du kan hjælpe.

 6. Jeg har brugt din guide og det fungerede fint. Dog, når jeg tænder min Galaxy S2 kommer der nu hver gang en gul advarselsfirkant frem lige ved opstart.

  Er der noget galt?

  Jeg har tjekket under Opsætning, og kernel på telefonen er 2.6.35.7-I9100XWKDD-CL161513root@DELL103#2

 7. Må være en gedin tumpe… Uanset hvad jeg prøver – kan jeg ikke komme i download-mode.. Eller også er jeres viden for klaring, langt over mit niveau.

  Er der en bejertet sjæl som kunne forklare produceren for download-mode for dummies ?

 8. Sorry guy’s – det lykkedes efter nogle sømandsgloser – nu er min SGS2 – rooted… Thanks

 9. Telefonen fejler intet. Det er bare en advarsel om at du ikke kører med original kerne. Du skal flashe telefonen igen bare med en original kerne. Du mister ikke root ved at gøre det og trekanten fosvinder. Jeg har flashet med stock kernel GT-I9100_XWKF3 hentet fra http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1075278 for at være så tæt på original officiel nordisk samsung kerne. Men du kan også sagtens benytte KE7.

 10. Hej Titan – har lige fået min første Android mobil (Galaxy S2). Min kernel hedder K1 – kan jeg bruge den som hedder K2, eller SKAL jeg søge efter en “K1” ?
  Regner med jeg bare ska gå igang og kan bruge den du har linket til som hedder “K2”, ik ?
  Er ski*e bange for at “låse” min mobil, eller noget, hvis jeg gør noget forkert.

 11. Hej Titan. Mange tak for din guide, men vil lige høre om du evt. kunne/gider være behjælpelig med at uddybe nogle ting i guiden en smule, eller om jeg evt. kan maile dig privat og spørge ind til nogle ting, før jeg tør give mig i kast med at roote min SGS2, for det SKAL jeg have prøvet, da min fon rebooter alt for tit uden grund, og ellers er mine spørgsmål som følger: (? skrevet ind mellem “guide afsnittene, og spørgsmål er efter “=”-tegnet):
  – Download flg. zip-fil. Den indeholder alt hvad du skal bruge.= Done, men skal jeg bare lade den være som den er, eller skal den “udpakkes”? Hvis den skal udpakkes, så gør jeg bare det og sletter den oprindeligt downloade zip-fil/mappe, right?

  – Gå ind under Indstillinger > Programmer > Udvikling og sæt kryds ved USB debugging = det burde være lige til. 🙂

  – Genstart telefonen i Download-mode = øhh det gøres hvordan? (gætter på det måske er sådan her: vol. dwn. + menu/home + pwr. on?), men du må meget gerne be/af-kræfte min formodning, jeg er lidt noob forstår du nok. ;-/

  – Åbn Odin (vedlagt i zip-filen) og tilslut telefonen til computeren via USB.= burde være ligetil.

  – Tryk på PDA og vælg “XWKDD_insecure.tar” = går ud fra dette er en form for tekst der kommer frem på skærmen? ellers må du meget gerne uddybe dette en smule. 😉

  – Sørg for at det kun er “Auto reboot” og “F. Reset Time” der er afkrydset = burde være ligetil.

  – Flash den nye kerne. = hmm, ja jo men sker det bare automatisk efter jeg har fulgt ovenstående, eller sætter jeg “flashingen” (overskrivningen af den gamle firmware, så langt er jeg med) i gang med en form for kommando eller hvordan? (bare så jeg er sikker på jeg forstår tingene korrekt inden jeg kaster mig ud i operationen) 😉

  – Når telefonen er færdig og genstartet, åbner du SuperOneClick og trykker på root. = altså jeg åbner “SOC”-mappen i den fil i den “downloadede zip.fil/mappe fra starten af, right, og klikker så på filen “root” i denne “SOC”-mappe? (med tlf. forbundet med PC via kabel)

  – Du gentager nu den første procedure, men flasher blot I9100XWKE2_Kernel.tar i stedet. Dette giver dig den oprindelige kerne tilbage, bare med root. = Dette afsnit blev så lidt sort snak for mig, så det skal jeg simpelthen have ind med skeer, kan du evt. prøve at forklare denne process, du véd sådan “skåret ud i pap”-agtigt? (mange tak hvis du gider, og fair nok hvis ikke).

  Husk at installere BusyBox og SuperUser (fra marked). = Burde være ligetil. 🙂

  Kan se det er noget tid siden du har været i denne guide til root, men håber du falder over den på et tidspunkt og evt. gider svare, gerne på min private mail (som jeg går ud fra du kan se). Svarer du ikke, er det som skrevet fair nok, og beklager i så tilfælde blot for at spilde din tid. Mvh Carsten

 12. Hej Carsten,
  Som du kan se, er det noget tid siden jeg har skrevet indlægget. Det nemmeste du kan gøre, er at hente denne kernel http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1103399 og følge anvisningerne i tråden. Du skal sørge for at hente kernen der passer til den Samsung ROM du har på din telefon. Kernen skal flashes via ODIN og din telefon vil herefter være rooted. Der findes andre alternativer, men CF-root er en af de populæreste kernels til formålet, da den er så enkel og ligetil samt at udvikleren har en hel del erfaring og derfor anses som værende meget troværdig. Hvis det forvolder dig problemer, så vend gerne tilbage. 🙂 Held og lykke.

  Titan

 13. Hej Titan,
  Mange tak for din hurtige feedback på mit skriv, og jeg forsøger at kigge lidt på det du linker til her, og takker mange gange for tilbuddet om at vende tilbage, såfremt jeg får brug for dette. Mange tak for hjælp, endnu engang. 🙂

 14. Hej. 🙂

  Har du det nye Android 4.0 program? 🙂
  Hvis ja, hvordan gjorde du, da jeg ikke helt forstår det, når jeg kigger på en engelsk hjemmeside. :-\

  Kan du hjælpe mig? 🙂

 15. Jeg kan ikke helt finde ud af hvad jeg skal gøre da jeg ikke har så meget forstand på det shit her. Nogle der evt kunne guide mig igennem det lige så forsigtigt ville være meget rart? Jeg har brugt 3 måneder på det nu og ved stadig ikke hvordan man gør.

 16. Hejsa.
  Den gule trekant der er på galaxy s2 ved opstart fjerner du ved at starte den op med en usb jig købt på nettet, så er den væk.

 17. Kan se det er længe siden det her er skrvet, men mon der er en der kan fortælle mig, hvordan jeg:
  Genstarter telefonen i Download-mode – så er jeg da nået så langt om ikke andet.

  På forhånd tak for hjælpen.

  Hilsen Per

 18. Nå – fandt ud af det med volume down + menu/home og trykke på start, så kom der noegt og skal så vel fortsætte med at gå ind i det ???
  Underligt at vide en masse om computere, men usikker over for dette her.

  Tak for den der hjrælper mig videre – håber så jeg selv tør.

  Hilsen Per

  1. Hej Per

   Jeg beklager det sene svar. Har du fundet ud af det? Det er rigtigt, at den beder dig om at bekræfte, når du starter den i download-mode.

   Mvh Titan

   1. Hej Titan.

    Tak for svaret.

    Ja, jeg fandt ud af det, men nu ikke turdet gå videre – lidt kylling, selv om jeg har arbejdet med computere mange år – men kommer vel.

    Hilsen Per

 19. Desværre virker henvisningen til den zip fil ikke – får fat i noget andet, som indeholder virus – øv.

  Hilsen Per

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *