Rygestop med en e-cigaret

Vinteren er på vej og rygerlungerne er så småt begyndt at give efter for den bidende kulde. Derfor vil jeg prøve at imødekomme deres ønske om et prompte rygestop. Men hvordan? Skal man tage den kolde tyrker, bruge tyggegummi, nikotinpibe eller bare trappe ned? Nej du, jeg følger moden og prøver en e-cigaret.

E-cigaretten er efterhånden ret udbredt og findes i en masse forskellige variationer. Jeg har bestilt min på en af de utallige webshops og er egentlig ganske tilfreds med produktet. En e-cigaret vil aldrig give helt den samme fornemmelse, som en rigtig cigaret, men når det er sagt, så ér det altså et glimrende alternativ. Hurra for elektroniske cigaretter! 🙂

3 meninger om “Rygestop med en e-cigaret”

  1. Fedt indlæg!

    Jeg synes e-cigaretten er fantastisk på den måde at den stimulerer både den fysiske og psykiske afhængighed. Man får følelsen af at ryge, OG nikotinen som vi jo også har brug for. Der ud over kan man jo let trappe ned med nikotin efter behov.

  2. Selvom posten er 5 år gammel så er salget af ecigaretter kun gået en vej – nemlig op! Der er +250.000 ‘dampere’ i Danmark, så der er virkelig mange der har fået hjælp af en elektronisk cigaret med rygestoppet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *