Rygestop med en e-cigaret 3

Vinteren er på vej og rygerlungerne er så småt begyndt at give efter for den bidende kulde. Derfor vil jeg prøve at imødekomme deres ønske om et prompte rygestop. Men hvordan? Skal man tage den kolde tyrker, bruge tyggegummi, nikotinpibe eller bare trappe ned? Nej du, jeg følger moden og prøver en e-cigaret.

E-cigaretten er efterhånden ret udbredt og findes i en masse forskellige variationer. Jeg har bestilt min på en af de utallige webshops og er egentlig ganske tilfreds med produktet. En e-cigaret vil aldrig give helt den samme fornemmelse, som en rigtig cigaret, men når det er sagt, så ér det altså et glimrende alternativ. Hurra for elektroniske cigaretter! 🙂

3 thoughts on “Rygestop med en e-cigaret

 1. Svar Rasmus Holdt dec 19,2012 14:11

  Fedt indlæg!

  Jeg synes e-cigaretten er fantastisk på den måde at den stimulerer både den fysiske og psykiske afhængighed. Man får følelsen af at ryge, OG nikotinen som vi jo også har brug for. Der ud over kan man jo let trappe ned med nikotin efter behov.

 2. Svar Simon Jakobsen nov 8,2013 21:52

  Der er mange der siger at E-cigaretten er mere sundhedsskadelig end normale smøger, men ved ikke om det er rigtigt? 🙂

 3. Svar Casper Blom okt 16,2017 12:34

  Selvom posten er 5 år gammel så er salget af ecigaretter kun gået en vej – nemlig op! Der er +250.000 ‘dampere’ i Danmark, så der er virkelig mange der har fået hjælp af en elektronisk cigaret med rygestoppet.

Leave a Reply