Sådan får du fat i en OnePlus One

OnePlus One er en eftertragtet smartphone, da den kombinerer gode specifikationer med en lav pris. Deraf øgenavnet, “Flagship killer”. Men hvor eller hvordan får man fat på telefonen? Få svaret (delvist) her.

Undertegnede har allerede været i kontakt med Telmore, der har meldt ud, at de slet ikke har mulighed for at tage den ind i deres sortiment, da OnePlus selv vil stå for distributionen af deres telefon. I hvert fald i første omgang. Men hvorfor så det?

Alternativ distribution

Distributionen kommer til at foregå en smule alternativt. Dette skyldes, at OnePlus ikke har de samme midler at gøre med, som eks. Samsung og Apple. Altså kan der ikke bruges millioner markedsføring af telefonen. Derfor har man valgt at distribuere telefonen på en måde, hvor på der skabes en efterspørgsel og hype af telefonen. En glimrende måde at få gratis reklame på.

For at få fat i et eksemplar af OnePlus One, skal man have en invitation. Invitationen får man fra én, der selv har fået en invitation. Alle der får en invitation, får nemlig også 3 invitationer, som de kan give videre til andre. På den måde håber OnePlus, at invitationerne vil sprede sig som ringe i vandet, og ligeledes kendskabet til OnePlus One.

Skriv dig på ventelisten

OnePlus har pt. kun frigivet 100 invitationer, men forventer at der vil være invitationer til alle, i slutningen af juni. I den danske afdeling af deres forum, kan man skrive sig på en liste, der – hvis den viser sig at fungere efter hensigten – vil sørge for at alle på listen, får en invitation. Se tråden her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *