Sådan er Samsung Galaxy S4

Min kære Samsung Galaxy S3 er sendt på førtidspension og efterkommeren, min nye Samsung Galaxy S4, har taget over. Men hvordan klarer den så opgaven? Er den pengene værd, sammenlignet med en Galaxy S3?

Egentlig var det slet ikke meningen, at jeg ville skifte min Galaxy S3 ud med en S4, men nuvel. Jeg følte ikke rigtig, at jeg fik nok for pengene. Men nu har jeg købt den.

Opgraderingen og dermed “wow-effekten”, er på ingen måde den samme, som da jeg gik fra Galaxy S2 til Galaxy S3 – men det vidste jeg jo godt, og det var også derfor, jeg i første omgang ikke ville købe en Samsung Galaxy S4.

Skærmen, størrelsen og ydelsen er på mange måder identisk med forgængeren. Dog kan man godt ane, at skærmen er en lille smule større. Den højere opløsning, bemærker man ikke som sådan – men skærmen ér flot at se på. Noget jeg dog bemærker, er ydelsen. Her er telefonen mere kvik end sin forgænger. Responstiden er lidt kortere, når man navigerer rundt i menuer og roder med de forskellige indstillinger.

Indtil mit nye cover kommer med posten, bruger jeg fortsat min Samsung Galaxy S3, og jeg må sige at forskellen på de to, ikke er særlig stor. Men er man gadget-mand helt ind til hjertet, er man selvfølgelig nødt til at få en Samsung Galaxy S4 i9505 (den internationale version, med Snapdragon-processor) 🙂

Min Samsung Galaxy S4 er nu rooted og jeg har fjernet en del af de mange applikationer, som telefonen kommer med. Dette har frigivet en del RAM og øget opstarten med nogle sekunder. Nu er der blot tilbage at vente, og så vil der forhåbentlig snart komme en masse modifikationer og ikke mindst CyanogenMod, jKay, osv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *