Samsung Galaxy S II er en skuffelse 27

Nu har jeg efterhånden rodet en del med min nye nye telefon, Samsung Galaxy S II, og er kommet frem til den konklusion at jeg alt i alt er en smule skuffet. Årsagerne er flere og jeg vil i indlægget komme omkring dem alle. Det skal lige siges at de fleste skuffelser ved telefonen, hvis ikke alle, kan og vil blive løst på længere sigt.

Skærmen
Skærmen på telefonen er som udgangspunkt rigtig god og sætter, som mange anmeldelser også påpeger, en helt ny standard for skærme på mobiltelefoner i dag. Dog er der lige det, at alle skærmene fra første batch, har et gult skær i venstre side, som bedst ses hvis man ruller top-menuen ned og skruer helt ned for lysstyrken. Det gule skær ses også en lille smule på hvid baggrund. Ingen ved endnu om det bliver værre eller bedre med tiden og Samsung har ikke bekræftet fejlen endnu. Mange har endvidere fået en Galaxy S II med en eller flere døde pixels. Læs mere om “yellow tint”-fejlen her: Display problem/yellowish left side.

Mange håber på at dette er en fejl der kan løses via en software-update, men dette tvivler jeg desværre på er tilfældet.

Overophedet telefon
Telefonen bliver til tider ekstremt varm, selv om man ikke laver noget videre krævende på telefonen. Telefonen forbliver ekstremt varm, selv om man via en task manager lukker alle åbne programmer. Det eneste der virker her, er at genstarte telefonen. Varmen gør i øvrigt også at telefonen ikke vil oplade.

Jeg vågnede her til morgen op til en næsten kogende telefon, som jeg så kan forstå har ligget sådan hele natten – det kan umuligt være godt for den. Den havde ca. 20 pct. strøm på trods af at den havde ligget i lader hele natten, i kølige omgivelser. Den var ikke varm da jeg lagde den fra mig i aftes.

Se også her, her, her og her.

Batteritiden er elendig
Telefonens batteritid er ganske enkelt uacceptabel. Jeg må slå data fra, skrue ned for lysstyrken og lukke alle programmer i baggrunden for at opleve en bare nogenlunde batteritid. Batteriet kan optimeres en hel del og jeg er ikke videre bekymret over dette, da jeg ved at det er et spørgsmål om tid før udviklerne for alvor går i gang med at lege med Samsungs nye flagskib, Galaxy S 2.

Android OS-bug
Mange oplever en fejl hvor processen “Android OS” sluger en stor del af batteriet (se billede). Fejlen er ikke lokaliseret endnu. Se denne tråd på XDA om fejlen. Jeg har kun oplevet denne fejl få gange og problemet løses midlertidigt ved at genstarte telefonen. Andre er dog hårdt plagede af fejlen på deres Galaxy S II.

27 thoughts on “Samsung Galaxy S II er en skuffelse

 1. Svar Rasmus Stil maj 30,2011 19:11

  Køb en iPhone, der er ik den slags problemer! 😀

 2. Svar Mega jun 8,2011 00:18

  ØØh. Nu har du jo rootet ligesom du lærte mig. Frys “wifi share” processen med titanium backup og reboot. Det løste mit varme og batteri problem. Jeg gik fra 8 til 24 timer. Senere kommer der også dual core battery fix fra google og vel sagtens et normalt samsung fix til wifisharing. Bemærk wifi sharing process buggen er både på KE2 og KE7.

 3. Svar Simon dam jun 9,2011 09:40

  1. Titanen – jeg kender 2 som har den mobil og deres er der ingen problemer med….. så mit skud er at du har fået en deffekt en for alle andre skriver at det er den bedste og de RIGTIGE testere gir den 6 stjerner…

  2. Rasmus – man skal netop IKKE købe Iphone!!! det kan godt være de ikke har de der problemer med tilgengæld har de MANGE andre + Galaxy’erne er bedst i alle test!!

 4. Svar Michael jun 10,2011 23:58

  Mon ikke du sku sende den til reparation, har ikke hørt andet end positivt fra dem jeg har snakket med. Min kammerat har aldrig oplevet at telefonen bliver varm…

 5. Svar Titan jun 19,2011 17:58

  Hej kære venner.

  Nu ligger landet sådan, at der er forskel på hvordan, hvor meget og ikke mindst hvor dybt man dykker ned i systemet på sin telefon. Vi er alle forskellige. Jeg er nok det man vil kalde for en tung bruger og jeg er opmærksom på min telefon. Jeg kunne konstatere at telefonen havde de problemer som jeg skrev om i mit indlæg.

  Problemerne blev genkendt af flere på XDA og derfor er der højst sandsynligt tale om software-fejl 🙂

  Mange af fejlene er rettet nu, i og med at jeg kører med en modificeret ROM som har gjort telefonen til en helt anden oplevelse end før.

  Simon Dam, ro på – Det er en god telefon, men den har en lang række børnesygdomme som efterhånden kendetegner Samsungs telefoner 😉

 6. Svar Mursal jul 7,2011 15:28

  Hey, jeg har lige købe samsung galaxy s 2 og kan finde mange af de fejl som du nævner i dit indlæg 😉 især batteriet, som jeg selv er mest skuffet over!

 7. Svar Titan jul 7,2011 15:32

  Hej Musal. Jeg har fået batteriet til at leve den del længere ved at skrue ned for processorhastigheden, lysstyrken i skærmen og en række andre små tweaks. Skriver et indlæg om det snart 🙂

 8. Pingback: Android 2.3.4 til Galaxy S II er lækket | SmartDroid.dk

 9. Svar Bjarke sep 10,2011 13:51

  Hej folkens . Jeg ville lige høre om der er andre der oplever samme fejl som jeg har på min galaxy s2 – Når jeg foretager eller modtager opkald oplever jeg ofte at der enten ingen lyd er i min telefon(men folk kan godt høre mig) ellers skratter den sindssygt højt … Jeg rebooter den engang om dagen, hvilket holder det lidt væk – men langt fra helt. Hjælp søges! 🙂

 10. Svar Carlos okt 29,2011 22:52

  Har haft min Galaxy S II i lidt over 3 måneder nu, og har absolut intet at klage over. Det er uden tvivl den bedste smartphone (inkl. iPhone) jeg har haft. Kan ikke genkende nogle af de ovennævnte problemer overhovedet. Har måske bare været heldig… 🙂

  • Svar Lene feb 22,2012 08:06

   Som Carlos så har jeg absolut heller intet at klage over. Super telefon. Speciel imponeret over skærm og batteriet 😉

 11. Svar Kasper nov 22,2011 08:36

  Har bestemt ingen problemer med min Samsung Galaxy S2.

  På trods af at mange frarådede mig det, har jeg opgraderet til sidste nye firmware via Kies. Ingen gener herved. Batteritiden er ca. 2 dage, ved alm. brug. Hvis jeg spiller heftigt, kan det holde ca. 8 timer og min telefon bliver lidt mere end håndlun – dog ikke ubehageligt varm.

  Ingen gule skær på telefonen, kun når lysstyrken er helt i bund.

  Fungerer super og er endnu ikke gået ned efter ca. en måneds meget intensivt brug i modsætning til min galaxy tab 10.1 som dårligt kan tændes uden at den skal genstartes… Perfekt telefon…

 12. Svar Mette dec 3,2011 10:00

  For et par dage siden begyndte min Samsung Galaxy s 2 at sluge strøm, til at starte med kunne den holde i ca. 2 døgn, men så gik den ned på kun 15 timer. Derefter gik jeg ind for at kigge på batteristatus og hvad der bruger batterier, og der ser det ud som om at telefonen er i konstant vågen tilstand. Nogen der kender til det problem, og hvordan det løses…?

 13. Svar Henrik dec 10,2011 09:13

  Til Rasmus Stil

  Når nej Rasmus Stil,,,,, den mister bare antenne signalet………

 14. Svar Maria dec 22,2011 17:50

  Hey. Håber at kunne få lidt info her: Min galaxy S II er fra oktober, og har netop opdaget at den burde lyse i “tilbage” og “menu” funktionen under skærmen. Hvad kan fejlen være, og er det noget, som jeg selv kan klare under indstillinger? Er Android-nybegynder … Tak 🙂

 15. Svar hans jan 2,2012 14:48

  Har en bestemt ting der er iriterende og det er når jeg smsèr kommer der sommetider i ca 2 sek en side med en masser koder og tal frem ligesom den først skal opdatere imens jeg skriver beskeden. Hvad er dette for noget?

 16. Svar flemming feb 14,2012 21:09

  nogle der har hørt at når man snakker i en galaxy s2 lyder det som om man står for enden af en tunnel og snakker for modtageren.

 17. Svar flemming feb 14,2012 21:12

  efter endt samtale på en galaxy s2,hvordan lægger man så røret let på. for skærmen tændes ikke automatisk når man tager tlf væk fra øret. har også et problem med at den selv skruer helt ned for skærmen efter kort tid, selvom jeg har slået det fra.

 18. Svar thomas8600 feb 16,2012 17:24

  jeg har aldrig haft problemer med min sgs 2 indtil nu. jeg sætter den i laderen så mister den strøm fremfor at lade den. slukker jeg den og lader den er den afladet på ca 1 time. og den bliver MEGA varm. ik bare alm bruger varm men VIRKELIG varm

 19. Svar Kira feb 19,2012 16:36

  Jeg må sige at jeg har det samme problem med batteriet på min nokia telefon, at telefonen bliver varm, og åbenbart pga. af det dræner hele batteriet, selv om jeg ikke bruger den, og det er rigtig trælst når det sker når man er ude….

 20. Svar Bo feb 27,2012 22:04

  Min Samasung Galaxy s2 gider ikke at sende sms’er (Jeg bruger TDC). Der står bare “mislykkedes”, nogle der kender til dette problem, og som kan hjælpe?
  Jeg har været inde i meddelelsecenter og ændre nummeret til “40390999” som de siger man skal, men det virker stadig ikke :'( håber der er nogle som kan hjælpe.

 21. Svar Titan feb 27,2012 22:41

  Bo – TDC har problemet med SMS’erne i dag 🙂 Det står på deres hjemmeside.

 22. Svar Cat2day apr 2,2012 14:35

  Hmm – købte min for 3 uger siden. Fik løst sms problemet (den sendte 2 hver gang) ved at af installere mit GO’sms og bruge det der er installeret. Har ingen varme problemer.
  Men har store problemer med at få Heytell, skype og andet med tale til at fungere på min nye fon
  🙁
  Også når jeg skal optage med kamera funktionen går den ned.
  Den fryser simpelthen. Har opgraderet til det nye 4.0… Nogen der har samme problemer eller kender nogle fixes?

 23. Svar Stefan apr 11,2012 19:15

  Jeg har også lidt småproblemer med min SGII.

  *Jeg kan parre min telefon med parrot håndfri i bilen, men telefonens lyd kommer ikke ud i højtalerne i bilen.

  *Den fryser til tider helt fast

  *Vil ikke altid opdatere div. programmer (facebook, Hotmail m.m.)

  Kan man på nogen måde få nogen reparations programmer eller lign til at løse problemet?

  Har opdateret til firmware 4.0 – mener jeg den hedder.
  Er iøvrigt ny android bruger, har ALTID været fast iPhone tilhænger, og er det desværre nok satdig.

 24. Svar Mr. Smith jun 8,2012 07:47

  Titanen,
  det er ikke cool at disse en tlf. når man har rootet den.
  Så er der ligesom ikke noget der er stock mere, som er producentens garanti for at det spiller.

 25. Svar Google aug 20,2012 21:21

  Iphone stinker, det er derfor man holder sig til Samsung. Jeg har min iPod Touch som kan det samme som iPhone, bortset fra at ringe og skrive beskeder (medmindre det er over face-time og til et andet Appel-produkt) og den kan kun gå på internettet hvis der er Wi-Fi. Og jeg må indrømme at jeg ikke gider betale 4000 – 5000 kroner for sådan en mobil, for så ville jeg være dybt skuffet!

Leave a Reply