Suunto Ambit2 S

Jeg købte for 3 måneder siden et Suunto Ambit2 S løbeur, da jeg skulle træne op til VM i Halvmarathon. Jeg blev desværre skadet og måtte i stedet nøjes med vinkle til min kæreste, mens hun krydsede målstregen. Dette skal dog ikke ændre på, at jeg er skide glad for mit fede løbeur!

Jeg har for vane at sætte mig grundigt ind i tingene, før jeg investerer i et nyt produkt. Dette gjorde jeg også, inden jeg købte et løbeur. Valget faldt på et Suunto Ambit2 S, da jeg havde læst en masse positivt om uret samt muligheden for at installere apps og de dermed umulige muligheder for, hvad uret kunne bruges til fremover. Derudover var uret velegnet til flere sportsgrene, hvis nu jeg skulle kaste mig over cykling eller noget andet.

En anden vigtig faktor er udseendet, og dette forelskede jeg mig i med det samme. Jeg er en stor herre og at have et stor ur om håndleddet gør derfor ikke spor. Jeg valgte den limegrønne farve og har ikke fortrudt det. Den går godt til al beklædning.

Jeg købte uret med HR bælte, da jeg godt kunne tænke mig at kende lidt mere til mine pulszoner og dermed have lidt mere kontrol over min træningsintensitet. Dette har jeg heller ikke fortrudt. Dette koster en lille smule mere, end hvis man køber uret uden pulsbælte. Uret koster i en skrivende stund 2.100,- kr. hos pulsure.dk (med HR bælte).

Uret er det perfekte valg for de, der godt kan lidt features og mange indstillingsmuligheder. De fleste af indstillingsmulighederne foregår online og synkroniseres med Suunto Ambit2 S-uret, når det tilsluttes computeren. Det er muligt at tilføje og fjerne sportsgrene og endvidere kan man for hver sportsgren, ændre indstillingerne efter eget valg. Eks. har jeg automatisk start/stop når jeg cykler, men ikke under løb.

Om aftenen har jeg baggrundslyset tændt under hele løbeturen. Det er rigtig lækkert, at man kan dette, da det ellers er en hæmsko, at man skal trykke på en knap for at tænde lyset i et bestemt antal sekunder. Dette er eks. tilfældet på min kærestes ur, og dette er hun ret træt af.

Et kæmpe minus er desværre at uret ikke har en vibrator. Så hvis man løber med musik i ørene, kan man ikke høre uret, når det indikerer at har løbet en omgang (eks. 1 km). Dette vænner man sig dog hurtigt til og de fleste har alligevel en fornemmelse af, hvor langt man har løbet.

Jeg brugte Endomondo på min telefon, inden jeg købte uret. Her var det et enormt irritationsmoment, at man ikke lige kunne fiske telefonen frem og se, hvor langt man havde løbet, med hvilket pace og hvilket pace man løb pt. Dette kan man med uret og det fungerer skide godt! Derudover kan man se sin nuværende puls, den gennemsnitlige puls, den gennemsnitlige pace for forrige omgang (igen: eks. 1 km – er definerbart). Der er uendelige muligheder med dette ur!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *