Tilbehør til Samsung Galaxy S II

Jeg har tidligere skrevet om eBay som værende “the shit” i forbindelse med køb af bl.a. tilbehør til mobilen. Her kommer jeg med en række bud på must have tilbehør til Galaxy S II samt en mini-anmeldelse af en række forskellige covers og etuier til Samsungs Galaxy i9100.

Covers og etuier

Vil man have kvalitet og er man villig til at betale lidt ekstra for det, så er der kun én rigtig ting at gøre: køb et Zenus etui til mobilen. Der findes ingen danske forhandlere af Zenus’ etuier og covers. De skal derfor bestilles fra udlandet, men dette behøver man nu ikke at frygte.

Zenus forhandles både af en række sælgere på eBay, men også andre sider. Google er din ven 🙂 Et Zenus etui eller cover koster som udgangspunkt fra 200 kroner og op.

Vil man ikke betale så mange penge for den ekstra beskyttelse af sin telefon, findes der stadig et hav af muligheder:


Ovenstående etui har jeg på min Galaxy S II og finder det uundværligt. Ud over at give en bedre beskyttelse af telefonen og færre ridser, giver det også et LANGT bedre greb! Uden coveret, fedter telefonen rundt i hånden på mig. Coveret koster en slik på eBay.


SGP Ultra Capsule Infinity White koster ca. 100 kroner og vupti, giver dig en hvid Galaxy S II 🙂

USB-Jig

Ud over etuier og covers, findes der også en lang række andre kategorier af tilbehør til Samsungs Galaxy S II. Eksempelvis er der en USB-Jig, som hurtigt kan gå hen og blive en nødvendighed, hvis man hyppigt flasher nye kernels og ROMs på sin telefon.

Den koster ca. 100 kroner og har den funktion at den booter telefonen i download-mode og endvidere nulstiller telefonens “flash tæller”. Dette er en nødvendighed hvis telefonen skal sendes retur på garantien!

MHL kabel

Samsung Galaxy S II har en lækker TV-out funktion og kan sende video ud i 720p. Dette kræver et MHL kabel som desværre koster en mindre formue, taget i betragtning at man i forvejen har betalt lidt over 4000,- kroner for sin telefon – eller i mit tilfælde, 4799 🙂

Kablet koster ca. 13 GBP og kan købes hos Expansys

På et senere tidspunkt, når det bliver understøttet af næste generations fladskærme, vil man kunne styre telefonen via fjernsynet. Dette er dog ikke muligt endnu.

Bonus note

Er du bange for at beskadige dit battericover når du tager det af og på? Don’t be. 🙂 Se videoen nedenfor.

3 meninger om “Tilbehør til Samsung Galaxy S II”

  1. Det cover du har på det første billede, har det et navn ? (gør det nemmere at finde på ebay)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *