Titan Strømbank

I en hverdag hvor mobilitet er en vigtig faktor for både den bærbare computer, mobiltelefonen og bilens GPS, er batteriniveau oftest noget der vægter højt hos dem der er på farten eller flittigt bruger telefon, computer, mm. i hverdagen. Med Titan Strømbank er det slut med lavt batteriniveau! Læs anmeldelsen her.

Titan Strømbank er trods sin beskedne størrelse, der kan sammenlignes med en lille ekstern harddisk, spækket med 20.000 mAh som udledes via 12V, 16V eller 19V. Der medfølger en lang række adaptere der passer til langt de fleste mobiltelefoner, bærbare computer og GPS enheder.

Strømbanken har som noget rigtig smart, en USB udgang til de apparater der skal eller kan oplades via USB, hvilket er alt lige fra MP3 afspillere til nyere mobiltelefoner.

Jeg havde Titan Strømbanken med på en uges skiferie, hvor den med kun én opladning formåede at holde liv i både mobiltelefon, bærbar computer og MP3 afspiller, der ellers blev brugt flittigt. Titan Strømbank egner sig særdeles godt til de der kommer i sommer- eller kolonihavehus hvor der ikke er installeret el.

Titan Strømbank kan købes hos Coolstuff.dk for 669,- kr. og har en levetid på ca. 500+ opladninger, hvor en opladning tager ca. 5-6 timer og foregår via en almindelig stikkontakt i væggen.

Tekniske specifikationer:

Størrelse: 175 x 112 x 24 mm
Vægt: 590 gram
Batteri: Li-ion, 20 000 mAh
Output USB: 5V – 1A
Output DC: 12V, 16V, 19V – 2A
Udgangseffekt: Maks. 73 Wh
LCD-display som viser strømstyrke og batteriniveau
Beskyttelse mod kortslutning, overopladning og overafladning

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *