UPDATE: Galaxy S II VAR en skuffelse

Jeg skrev den 30. maj et indlæg om mit indtryk af Galaxy S II’eren. Det var mest af alt en skuffelse. Indlægget har siden været det mest læste. Her er en update – altså mit nuværende indtryk af telefonen.

Problemet er måske at man går fra en Telefon som udviklere har haft et lille år til at rette fejl på og gøre lækker. Jeg taler selvfølgelig om Galaxy S i9000. Denne var også en kanon skuffelse da jeg tændte den første gang og fik kvalme over Samsungs lockscreen og modificerede Android-oplevelse.

Senere hen blev jeg dog rigtig, rigtig glad for denne – og oplevelsen blev fuldendt da jeg flashede CyanogenMod på den og fik den rene AOSP oplevelse af Android.

Nu har jeg haft efterfølgeren, Galaxy S II, i en tid og mit jeg er da også begyndt at få et godt forhold til telefonen. Låseskærmen hænger mig stadig ud af halsen og jeg er også uforstående overfor få detaljer, som eks. at man har valgt at udstyre telefonen med en ringere lyd end forgængeren, der efter en række tweaks var på højde med iPhone… Ja, I said it! 😀

Dog har jeg ikke problemet med at telefonen gik amok med 100% CPU load og drænede sit batteri på no time samt blev ekstremt varm. Jeg har heller ikke den famøse Android OS-bug mere. Alt dette forsvandt da jeg flashede den populære Cognition-ROM.

Batteritiden har jeg lært at leve med og det tisgule skær i venstre side af skærmen generer mig ikke længere – det er kun tanken om at man køber en så dyr telefon og får et ikke færdigt produkt, der irriterer mig. Ja, jeg mener ikke at skærmen er et færdigt produkt! Mange melder også om at skærmen hurtigt taber lysstyrke, mv.

Nu er CyanogenMod lige på trapperne og jeg kan næsten ikke vente. Det gør i mine øjne telefonen fuldendt og en uden tvivl bedste Android-telefon på markedet.

3 meninger om “UPDATE: Galaxy S II VAR en skuffelse”

  1. Taber lysstyrke? Har selv en gsii’er og det sker kun hvis den er sat til automatisk lysstyrke 😉

    1. Skærmen taber lysstyrke over relativt kort tid. Det er bl.a. derfor du får en WOW-oplevelse når du går fra SGS i9000 til SGS II – simpelthen fordi den “gamle” er falmet en del lysstyrken. Der har været en lang debat om det inde på XDA, hvor flere havde den samme teori eller mistanke om du vil. 🙂 Det bunder i at nogle pixels på AMOLED-skærme hurtigt dør ud.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *