Vooni internetradio

Jeg har fået en Vooni internetradio mellem hænderne og jeg er mildest talt begejstret! Modellen hedder VIR608, men det er underordnet, for der findes kun én model. Med adgang til mere end 12.000 radiostationer og trådløs streaming, mm. er internet radioen fra Vooni, et rigtig interessant produkt!

Internetradioen fra Vooni streamer radio over trådløst netværk eller via et RJ45 netkabel. Internet radioen er udført i pianosort træ og måler 13×24,5 cm. Byggekvaliteten er solid og efterlader et indtryk af kvalitet. Kvalitet er netop noget man ikke forbinder med produkter fra ukendte producenter, men den fordom skyder Vooni i jorden. Internet radioen er udstyret med en højtaler der måler 4 cm i diameter. Den spiller rigtig godt og tilmed ret højt! Man kan sagtens skrue op for sin yndlingssang uden at kvæle radioen.

Radioen henter sine 12.000+ stationer fra wifiradio-frontier.com hvor man også kan lave sine egne favoritlister over radiostationer på deres hjemmeside, som synkroniserer med internetradioen. Det fungerer på den måde at man opretter en bruger på wifiradio-frontier.com og tilknytter sin radio til brugeren via en unik nøgle som alle internetradioerne er født med. Det fungerer rigtig godt!
Vooni Internetradio

Betjeningen fungerer via et multifunktions drejehjul. Under indstillinger har man mulighed for at forbinde til trådløst netværk (eller naboens?) samt en række andre indstillinger, herunder alarm sleep timer, mv. Internetradioen har 4 programknapper hvorpå du kan gemme de radiostationer du lytter mest til. Det er muligt at favorisere langt flere end de 4, disse gemmes blot i en mappe på radioen. Er internettet nede, kan radioen også bruges til at lytte til ganske almindelig FM-radio. En anden smart funktion er, at du med Vooni internetradioen kan streame musik fra UPnP-kompatible apparater (computer, mobiltelefon, osv.).

Vooni internetradio er et produkt jeg på det varmeste kan anbefale alle der overvejer at udskifte den gamle radio med noget mere moderne. Den er ud over at være yderst funktionsdygtig, også rigtig flot!

Det eneste minus ved internetradioen, er at den ikke indstiller sig selv til den rigtige tidszone efter man “vækker” den op efter at have været uden strøm. Jeg ved ikke hvad dette skyldes, men det kan meget vel nå at blive rettet i næste den firmwareopdatering fra Vooni.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *