Popcorn Time – Gratis film

Du er garanteret allerede bekendt med Netflix. Popcorn Time fungerer på samme måde: du streamer film og TV-serier via din internetforbindelse, til din smartphone, tablet, PC og TV (via Chromecast eller Airplay).

Jeg har tidligere prøvet Popcorn Time, men her fangede det ikke min opmærksomhed. Det var ustabilt og crashede jævnligt. Ydermere var det naturligvis en hæmsko, at der ikke var mulighed for at streame til hverken Chromecast eller AirPlay. Nu er der gået lidt tid og Popcorn Time er blevet mere moden og har ydermere fået understøttelse af Google Chromecast og ikke mindst AirPlay.

Det vil sige at man nu kan streame film til en Chromecast-dongle fra en enhed, der understøttes af applikationen. Popcorn Time fås til både PC, OSX, Linux og Android. Har man en iPhone, kan man da også få Popcorn Time til denne. Det kræver blot at den er jailbreaket.

Film og TV-serier kan streames i både 720p og 1080p, og som om at det ikke skulle være nok, har Popcorn Time også understøttelse af undertekster – også når der streames til Chromecast og AirPlay.

Inden du går i gang, skal du gøre op med dig selv, om du har parat til at påbegynde en karriere i den kriminelle online-undergrund. Bemærk dog at applikationen ikke i sig selv er ulovlig, men at det selvfølgelig er ulovligt at streame film og tv-serier, der er beskyttet af loven om ophavsret.

Pssst.. Der er også VPN-understøttelse.

Baggrund

Popcorn Time er en gratis, open-source applikation. Applikationen var oprindeligt at finde på getpopcornti.me, men denne blev lukket ned, da holdet bag ville “videre i deres liv”. Applikationen fik enorm omtale og ikke mindst ros.

Popcorn Time bliver nu drevet i forskellige former, da den er open-source. Den populæreste kan findes på time4popcorn.eu, som da også er den hyppigst opdaterede og mest feature-rige.

2 meninger om “Popcorn Time – Gratis film”

  1. Der er sket en del siden getpopcornti.me, f.eks. virker time4popcorn.eu ikke længere. Popcorntime.dk skriver om alle de forskellige versioner, så skal man følge med ét sted, er det her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *